Botox – vanligare än vad vi tror

I dagens moderna samhälle så finns det nog inte särskilt många kändisar som inte använder botox regelbundet. För även om de flesta offentliga personer påstår att dom aldrig någonsin skulle förändra något med sina kroppar när det kommer till plastoperationer eller ingrepp, är detta ofta långt ifrån sanningen.

För vi kan nog alla konstatera att det här med skönhetsingrepp av olika slag har kommit att bli vardagsmat nuförtiden. Att ändra något med sin kropp är helt enkelt inte något konstigt längre. Om man är missnöjd  med något och är bredd att punga ut med stora summor pengar, ja då kan man i princip göra vad som helst. Oavsett om det så handlar om botox i pannan, restylane i läpparna eller ett par inlägg i brösten. Allting är möjligt idag och det enda som sätter gränser är din egen moral och vad du själv vill uppnå.

Huruvida skönhetsoperationer ä något bra eller dåligt kan man givetvis diskutera. Och vi kan nog alla hålla med om att denna debatt ständigt är uppe på tapeten, men ändå verkar vi inte bli klokare. Vissa kommer alltid tycka att det är fel att vilja förändra sin kropp, att man ska acceptera sig som man är. Medan resten tycker att man får göra precis vad man vill med sin kropp, så länge man gör det av egen vilja. Vad som är rätt eller fel, ja, det är helt upp till var och en att bestämma.