Dags att bli sommarsnygg

Kvinna_dagdröm_nöjdDet har nästa känts som sommar de senaste dagarna. Över 15 plusgrader och sol, självklart otroligt härligt. Detta gör ju även att en börjar planera för sommarens mode – och göra allt en behöver göra för att bli så där sommarsnygg. Vad är då det viktigaste?

  • Måsten i garderoben. Det första du ska göra är att se över din garderob. Vad har du att tillgå som passar även denna sommar. Några saker som nästan alltid är återkommande är jeansshorts, långkjolar och snygga blusar. I år är det dessutom väldigt trendigt med maxiklänningar, alltså långklänningar i olika konstellationer. Många menar till och med att dessa kan vara det enda du behöver just denna sommar, exempelvis skriver man så i den här artikeln från Expressen.
  • Snygga ben. Ett självklart för sommaren är korta shorts och kjolar och då gäller det att vara bekväm i sina ben. Viktigast är såklart att man är medveten om att alla är olika och man själv bestämmer hur man vill att ens ben ska se ut. Vill du inte raka benen till exempel? Strunta då i det. Smörj istället in benen i en härlig lotion, så blir du sommarfräsch ändå.
  • Hår här och hår där. När vi ändå pratar hår – du bestämmer som sagt var du vill ha hår och inte. En smart sak för dig som inte orkar raka eller vaxa dig hela tiden är att göra en IPL-behandling, vilket innebär att du gör hårborttagning på mindre områden. Låter det intressant kan du läsa mer här: http://narvaderma.se/estetisk-hudvardsbehandling/ipl/
  • En god sak inför sommaren är också att rensa kroppen. Många är det som äter onyttigt under höst och vinter, så det kan vara skönt att få ut det dåliga och in med ny energi. Någonting som är nytt och väldigt trendigt är att använda sig av det naturen har att erbjuda för att ta hand om kroppen. En sak som blivit  populär är exempelvis tång och alger, som man kan använda både att äta och att behandla kroppens  yta med. Läs mer här.

Glöm inte heller det absolut viktigaste för sommaren: ditt leende. Det är det som kommer synas mest och dessutom kommer det att få dig att må bättre.