Det här med hårväxt

Det är dags att ta upp en viktig, om än någorlunda svår, fråga. Vi tänker på hårväxt. Och inte hårväxt som att ha hår på huvudet eller att raka benen. Nej det är snarare obekväm hårväxt vi syftar på. För vi alla har ju det. Kanske inte regelbundet, och kanske har någon mer än den andra, men det är mycket mer vanligt än många tror och vill inse. Och det är konstigt med hår, för det kan verkligen göra folk upprörda. Att man själv ska ansvara för var det finns hår och inte verkar inte vara någonting folk förstår. Minns ni exempelvis när Nour El Refais ledde melodifestivlaen, och inte hade rakat sig under armarna? Hon blev verkligen attackerad på sociala medier (självklart inte av alla, men dessvärre väldigt många) någonting ni kan läsa mer om här. Att det ska bli så är otroligt sorgligt, och om man nu vill ha hår under armarna, på benen eller i ansiktet så ska det vara helt okej. Med det sagt – är det dock inte alla som vill det, och då ska man såklart inte heller behöva ha det. Och det finns faktiskt smidiga sätt att få bort håren i ansiktet utan att det ska göra allt för ont eller plågsamt. Att ta bort hår i ansiktet med epicare är varmt rekommenderat, eftersom det är en billig, enkel och snabb metod. Du kan köpa en sådan hos Militus Medical, och så här beskrivs produkten:

Epicare tar bort hårstråna effektivt utan att irritera din hud. Hårborttagningen sker helt utan vaxning, blekning, elektrisk apparatur eller rakning. Epicare avlägsnar håret med rötterna snabbt och effektivt utan att irritera din hud.

En annan artikel som är värt att läsa vad gäller hårväxt är denna från Wellness. Den rekommenderas till dig som vill veta lite mer om det tabubelagda hårämnet, och också får du bra tips kring hur du kan hantera dina “hårproblem” om du har några.