Få drömhåret med löshår

Är drömmen att klippa pojkkort hår men att du inte vågar då det kommer ta ett decennium för håret att växa tillbaka så är räddningen löshår. Och är du rädd för att det ska synas och se onaturligt ut så gäller det att tänka om genast. Bara genom att ta en sväng på stan kommer du möta en handfull människor med löshår och extensions som ser naturliga ut. Detta då det populära indiska löshåret är på modet och som får ditt hår att se naturligt och tjockt ut. Är du intresserad så kan du smidigt och enkelt köpa hårförlängning hos highgrade online och sedan få det hemskickat. Hur smidigt är inte det? Och vem kommer vara snyggast på nästa fest om inte du. Hela denna industri är en miljardindustri där det går att tjäna snabba pengar om man kan erbjuda bra kvalitet. Och om detta säger entreprenören Ida Backlund följande:

”Om jag hade satt målet på 100 miljoner kronor hade jag ju inte kommit någon vart. Min dröm är att bli ett IKEA inom hårprodukter, det skulle vara helt fantastiskt.” (läs mer)

Att ta hand om sitt löshår

Att ha löshår är otroligt snyggt. Men, det gäller att du tar hand om det så det håller sig snyggt länge. Tänk på att använda en mjuk borste när du borstar det för att undvika trassel. Ditt schampo ska vara av lågt alkaliskt innehåll för att minska att förlängningarna blir spröda. Ha även mycket balsam vid topparna. Undvik att föna håret vid syntetiskt hår.

Ja, det är mycket att tänka på men, ska man vara fin så får man lida pin.