Göra sig fin inför bröllopet

Det är alltid roligt att få skäl att göra sig fin, och få saker kräver ett så grundligt göra-fin-arbete som ett bröllop. Äntligen får man ha på sig den där festklänningen som alltid tycks för fin, äntligen får man sätta upp håret riktigt snitsigt och ha högklackat trots att man kanske inte är överdrivet duktig på att gå i dem.

Det här är några av de saker man kan göra när man gör sig fin inför ett bröllop:

  • Måla naglarna. Om man själv inte är stadig på hand kan man gå till en salong och få en manikyr för en ganska rimlig penning.
  • Sola solarium. Så  länge man solar med moderation (och inte tar för många risker med sin hud) så går det inte att förneka att solbränna är väldigt tjusigt. Man kan ju också åstadkomma en fin “bränna” genom en så kallad soldusch. Ofarligt och snyggt!
  • Gå till frisören. Att gå till frissan är väl en av de mest klassiska exemplen på hur man kan göra sig fin inför något speciellt. Gå dit du också, och kom ut som en ny person!

En viktig sak är dock värd att komma ihåg innan bröllopet, och det är att aldrig vara tjusigare än bruden. Bär heller inte en alltför tjusig klänning i vitt, det kan lätt bli förvirrande om din är ännu mer prålig än brudens till exempel…