Ida Sjösteds blev årets edsigner

Nu är Elle-galan avklarad och många vackra människor kunde man se rada upp sig. En både vackra och glad själv var Ida Sjösteds som blev utsedd till årets designer för hennes otroligt vackra klänningar. 

”Pasteller, paljetter, spets och tyll. Rosenrött och bubbelgumsrosa. Ida Sjöstedt hyllar det tjejiga och utmanar idén om det skandinaviskt enkla med en glitterstark signaturstil. Från catwalk till ateljésytt – romantikens drottning regerar.”

ja, detta är nomineringen som man kan läsa varför Ida var den som vann. Hon hade både Ronald Hjort från Whyred samt Ida Klarnbom i samma kategori. Men, visst är det svårt att slå helt magiskt vackra klänningar som förför och som tar andan ur en. Man önskar lite att man ägde en sådan klänning som man när man känner sig lite blå kunde ta på sig.

Våren närmar sig

799669-golden-fabricVad Ida även fått oss till är att känna att nu är våren snart här och snart kommer man kunna se knoppar på träden. Men, redan nu som sagt så börjar designers skylta med vårmodet. Här kan du läsa mer om mode för herrar, och som alltid bör man tänka att man ska träda in i våren med ett lugn och med en ödmjukhet och låta denna ödmjukhet återspegla sig på ens klädval. Då kanske världen kommer att bli aningen bättre – i alla fall aningen vackrare och mjukare. Självklart ska man alltid lyssna på sin egen röst om vad man trivs i, för när man trivs så mår man som bäst.