Inför vår och sommar

Hur skönt ska det inte bli att slänga av sig vinterjackan, snöra upp de grova kängorna och lägga undan långkalsongarna? Släpp fångarne loss, det är vår! Ja den kanske inte är här riktigt än men vi kan vara säkra på att den är på väg. Och vad kommer då? Nya kläder! Att få kolla igenom alla vår- och sommarkollektioner i butikerna, beställa på nätet och bläddra i modetidningar för tips på hur man får till stilen i vår och sommar, det är ju alldeles underbart!

Men att gå i butiker är inte allas dröm. Några som brukar vara lite smått motvilliga, för att generalisera, är pojkvänner och äkta män. Om de inte är en av dessa Modellpojkar det vill säga, då kan du räkna med stort intresse för kläder. Men inte alla. De har inte riktigt insett tjusningen eller så gillar de bara inte att sitta och vänta under tiden en prövar en massa plagg och letar efter de perfekta jeansshortsen eller den där bikinin som sitter som en smäck. På många butiker har de upptäckt det här, och därför börjat sätta in fler soffor i deras butiker, gärna nära provrummen så att de medföljande kan slå sig ner och ta det lugnt en stund och bara kika upp när klädprövaren kommer ut i en ny outfit. Väldigt praktiskt!

När man beställer på nätet kan man göra det tillsammans också, surfa in på http://www.stylepit.se/man/brands/hummelfashion och hjälp din kille att uppgradera modet inför våren och sommaren.