Oväntade moden

Ibland kan man inte vara så säker på vad som ska vara snyggt eller populärt. Nästan varje decennium har erbjudit någon form av oväntad (och gärna oförtjänad) trend i stil med enorma axelklaffar eller utsvängda byxor. Ofta finns det någon excess för varje decennium.

Här är ett exempel på något som förvånande nog har fått ett stort genomslag under 2000-talet och som sannolikt kommer att fortsätta vara populärt från och med nu: Stödstrumpor.
Stödstrumpor behöver inte bara vara något som gamla tanter har, och de kan dessutom vara rätt snygga numera. Det säljs stödstrumpor i alla dess färger och modeller, och har man väl vant sig vid att vanka omkring i stödstrumpor går man inte gärna tillbaka.

Man kan köpa stödstrumpor på nätet (googla “köp stödstrumpa” så kommer du att få en ansenlig mängd roliga träffar!) eller i de flesta affärer för damer, och herrar för den delen. Se till att ta en storlek som verkligen passar, så att det inte får en “kvävande” effekt av blodcirkulationen. Det är viktigt att det får just funktionen att benet blir stöttat, vilket är särskilt bra för den som står upp mycket under dagarna, eller har problem med högt blodtryck.

Prova din första stödstrumpa idag!