Tillbaka till framtiden-sneakers

Sneakers har varit på mångas läppar under en längre tid och nu blir skorna bara än mer populära – och än mer spaceade. Snart kommer vi kunna få njuta av de tuffa självknytande sneakersena från filmen Tillbaka till framtiden.

Tillbaka till framtiden är en film, eller filmer då det är en triologi, som har blivit kultförklarad och med det odödlig. Och även om det var många år sedan som en ung Michael J Fox spelade den lite naive och äventyrstörstande Marty McFly så är skorna mer inne nu än när filmen 1985 lanserades. Och när det kommer till just trender så är det otroligt populärt med sneakers och du kan enkelt finna skor från alla varumärken på nätet.

Nike designar skon

När det kommer till McFlys självknytande skor så är det företaget Nike som kommer att ta fram dem och det kommer bli en lansering av deras Power Laces 2015. En sko som med största sannolikhet kommer få stora framgångar och som vi även snabbt kommer kunna beställa hem på nätet som vi gör med så mycket annat.

När det kommer till designen så är det Tinker Hatfield som sagt att skon kommer att komma, och då han är ett stort fan kommer vi nog inte att bli besvikna. Redan 2010 registrerade Nike ett patent för en teknologi för just självknytande skosnören så man kan säga att redan då såg de potentialen av vad som skulle komma. Denna sko kommer kunna justera knytningen efter bärarens sko så att den blir ”skräddarsydd”. De har redan produserat 1500 skor av denna modell och auktionerat ut. Vad prislappen kommer att stanna på nu är det ännu ingen som vet, men vad vi vet är att om du vill ha på dig framtidens sko så kan det vara bra att börja spara nu så du inte står där med en tom plånbok och grön av avund i ansiktet.