Vintersnygg

Det spelar ingen roll om det är vår, sommar, höst eller vinter. Vi vill alltid vara så snygg som möjligt. Dock är det kanske att vara varm och inte behöva frysa som kommer i första hand nu på vinterhalvåret. Men, som tur är finns det alltid snygga och varma kläder att hitta både i butikerna och online. Vi alla är lite tudelade när det kommer till att vara både snygg och varm under vintern. Vi går helst runt i våra svarta höstkappor och intalar oss att vi har en varm sol som håller oss varm. Men, faktum är att dunjackor som tillverkas nu för tiden är tänkta att både värma kalla kroppar och vara snygga att se på. Varför dessa jackor är så bra är på grund av dunet som är perfekt för att hålla värmen kvar. Sen är det så klart viktigt att vi tänker på att skydda huvudet. Annars spelar det inte så stor roll hur varm jacka vi har.

Lyx och broderi

Det finns många saker att tänka på för att vi sak må så bra som möjligt och samtidigt inte känna oss som snögubbar. När det kommer till vintermodet kan det alltid vara härligt att gå lite över gränsen. Dels för att det är en väldigt grå och tråkig årstid, och dels för att vi gömmer oss under en massa kläder. Nu gäller det att satsa på broderat, överdrivna smycken och så mycket guld. Ja, kanske kommer vintern att bli den årstid som vi inte vill lämna? Nu när vi både kan vara varma och snygga på utsidan, och sedan bära på smaskiga detaljer på insidan. Helt enkelt perfekt.

Ett sista tips är att oavsett vad du bär på dig så handlar det om att du ska må bra på insida och känna dig som en gudinna. Då komemr alla plagg att sitta som handen i handsken. Vi lovar!